Rent a car in Cluj-Napoca, Romania using Transilvania Auto-Rent car rental services.Car hire opportunities at the lowest rates starting from only 35 eur/day, now available also at Cluj-Napoca Int. Airport
Inchirieri de masini in Cluj-Napoca prin Transilvania Auto Rent. Inchirieri auto cu aer conditionat la cele mai mici preturi. Inchirieri autoturisme si din Aeroportul International Cluj.

Főoldal
Autópark / Árak
Kapcsolat

Opel


Peugeot


Skoda


Renault


Toyota


Ford

A kolozsvári székhelyű Transilvania Auto Rent KFT, egy autókölcsönző vállalat, amely személygépkocsik és mikróbuszok bérbeadásával foglalkozik soförrel vagy anélkül.beadással foglalkozik.
A bérlésre használt autó kínálat, úgy Kolozsvárra, mint Kolozs megyében vagy más településeken, változatos és a kliensek szükségleteihez van igazítva, akik a Transilvania Auto Rent KFT cég autóbérlési szolgáltatásait veszik igénybe.
Azon személyek akik autót szeretnének bérelni, több kategóriából választhatnak: Economy kategória: Opel Corsa , Peugeot 206 1.4 diesel; Subcompact kategória: Renault Modus 1.6i automatic; Compact kategória: Opel Astra, Peugeot 307; Premium kategória: Opel Vectra 2.0 diesel, Toyota Avensis 1.8VVTi; Standard Van kategória: ÚJ Ford Transit (8+1 locuri)
Az autóbérlési szolgáltatások kiterjedése nincsen Kolozsvár szintjére korlátozva, kérésre autó bérelhető Románia más városaiban is:
- autóbérlés a kolozsvári repüőtéren,
- autóbérlés Nagyváradon,
- autóbérlés Nagybányán,
- autóbérlés Szatmárnémetiben,
- autóbérlés Gyulafehérváron,
- autóbérlés Marosvásárhelyen,
- autóbérlés Szebenben,
- autóbérlés Bukarestben,
- autóbérlés Temesváron.
Annak érdekében hogy minőségi „rent a car” szolgáltatásokat nyújtsunk, a szakszerű és jól képzett kolozsvári Transilvania Auto Rent KFT cég alkalmazottai, tanácsokkal, technikai segítséggel és javaslatokkal könnyítik meg azon kliensek dolgait, akik autó vagy mikrobusz bérlési szándékkel fordulnak hozzánk, a bérlés teljes időtartama alatt, amihez hozzáadódnak a promóciók és kedvezmények, elérhetővé téve a szolgáltatásokat mindenki számára.
Ugyanakkor, a klienseink, akik a Transilvania Auto Rent cég autóbérlési szolgáltatásait veszik igénybe, kifizethetik ezen szolgáltatásokat készpénzzel, banki átutalással vagy hitelkártyával. Az elfogadott hitelkártyák a „rent a car” szolgáltatások kifizetéséért Romániában a következő: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS .
Azon bérlésekért, amelyek meghaladják a 3 hónapot ne habozzon felvenni a kapcsolatot a Transilvania Auto Rent KFT cég személyzetével, annak érdekében hogy egy számára megfelelő árban egyezhessenek meg.

   
Online foglalás
Útmutató
Szolgáltatások
Partnereink
Elfogadott bankkártyák:ÚJ, most GPS Románia térképével

A részletekért nézze meg ajánlatunkatAnunturi gratuite - Roportal