Rent a car in Cluj-Napoca, Romania using Transilvania Auto-Rent car rental services.Car hire opportunities at the lowest rates starting from only 18 eur/day, now available also at Cluj-Napoca Int. Airport
Inchirieri de masini in Cluj-Napoca prin Transilvania Auto Rent. Inchirieri auto cu aer conditionat la cele mai mici preturi. Inchireri de microbuze cu sofer si fara sofer. Masina de inchiriat in Aeroportul Cluj. Inchirieri masini rent a car fara garantie pentru clientii fideli. Inchirieri autoturisme si din Aeroportul International Cluj,cu preturi de la 18 euro/zi.

Pagina principala
Parcul auto
Pagina de contact

Opel


Peugeot


Skoda


Renault


Toyota


Ford

Transilvania Auto Rent SRL cu sediul in Cluj-Napoca, este o companie de rent a car al carei domeniu de activitate este inchirierea in regim rent-a-car cu si fara sofer a masinilor si microbuzelor de capacitate mica.
Gama de autoturisme folosite pentru rent a car in Cluj-Napoca precum si pentru rent a car in judetul Cluj sau alte localitati din Romania, este variata  si adaptata la necesitatile clientilor care solicita serviciile rent a car ale companinei de rent a car Transilvania Auto Rent SRL.
Clientii care doresc sa inchiriere un autoturism in regim rent a car pot alege in functie de categorie: clasa Economy: Opel Corsa , Peugeot 206 1.4 diesel; clasa Subcompact: Renault Modus 1.6i automatic; clasa Compact: Opel Astra, Peugeot 307; clasa Premium: Opel Vectra 2.0 diesel, Toyota Avensis 1.8VVTi; categoria Standard Van: New Ford Transit (8+1 locuri)
Aria de acoperire a serviciilor rent a car nu este limitata doar pentru orasul Cluj Napoca. Livrarea si recuperarea autoturismelor in orasul Cluj-Napoca si la Aeroportul International Cluj este gratuita in orice zi a saptamanii in intervalul orar 07:00 - 23:00.
La cerere se ofera servicii de inchiriere masini (rent a car) si in alte localitati din Romania. Pentru aceste servicii se percepe o taxa suplimentara calculata in functie de distanta dintre orasul Cluj-Napoca si locatia unde clientul doreste sa fie livrat autoturismul.
- rent a car la Aeroportul Cluj-Napoca,
- rent a car la Oradea,
- rent a car la Baia Mare,
- rent a car la Satu Mare,
- rent a car la Alba Iulia,
- rent a car la Targu Mures,
- rent a car la Sibiu,
- rent a car la Bucuresti,
- rent a car la Timisoara.
Pentru a oferi servicii rent a car de o calitate deosebita, personalul de o inalta tinuta si calificare al companiei de rent a car Transilvania Auto Rent SRL din Cluj-Napoca, vine in intampinarea clientilor care doresc sa inchirieze masini sau microbuze in regim rent a car, cu sugestii, asistenta tehnica si consiliere pe durata perioadei de inchiriere, precum si cu promotii si reduceri adaptate oricarui buget.
Transilvania Auto Rent ofera clientilor serviciul de transfer cu masini sau microbuze dotate cu aer conditionat catre orice localitate din tara sau din afara granitelor Romaniei.
De asemenea, clientii care beficiaza de serviciile rent-a-car oferite de Transilvania Auto Rent pot efectua plata acestor servicii de inchirieri masini cu numerar, prin transfer bancar sau folosind un card de credit. Cardurile de credit aceptate pentru plata serviciilor rentacar in Romania sunt : VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS .
Pentru ofertele rent a car pe perioade ce depasesc 3 luni nu ezitati sa contactati personalul Transilvania Auto Rent SRL in vederea negocierii unui tarif avantajos.

   
Rezervari online
Ghid
Servicii
Parteneri
Vanzari auto
Carti de credit acceptate:NOU acum GPS disponibil cu harta Romaniei

Pentru detalii consultati ofertaAnunturi gratuite - Roportal
English Deutsch